logo
Előadásaink - frissítés alatt!

Szakmai előadásainkat, melyek elsősorban az adó és számvitel területén tapasztalt változások kapcsán kerülnek megszervezésre, jól áttekinthető s többnyire tematikus megvalósítással, rendszeres előadássorozatként, klubszerű formában valósítjuk meg. S bár ahogy ezek a témakörök is számos szakterületet vagy vezetői, irányítási reszortot érinthetnek, a klub neve is annyi formát ölthetne, ezért egyszerűen csak SALDO Klubnak neveztük el ezt az éves előadássorozatot.

S ugyan azok számára, akik erre az előadássorozatra, mint klubtagok előfizettek, ez egy közösséget is jelent már, hisz többnyire ugyanazzal a résztvevői közönséggel találkozhatnak, mégis minden előadás önálló és az alkalmi problémákra célzott, ezért azokon bárki, bármikor alkalmilag is részt vehet. Lehetőségként egy-egy nagyobb horderejű témát meg is hirdetünk, s ezért csaknem minden alkalommal vannak "külsős" hallgatóink is.

A SALDO Klub előadásai oldalunkon tekintheti meg, melyek azok, amelyeket aktuálisan szervezünk, illetve szerveztünk korábban.

 

Ha egy nagyobb horderejű változás, a mihamarabbi közönségtalálkozó fontossága, vagy a megszokott témaorientációtól való eltérés indokolja, alkalmilag, külön szervezésben klubon kívüli előadásokat is megrendezünk.