logo
Szakmai képzések - Debrecenben,
valamint Debrecenen kívül - kihelyezetten frissítés alatt!
Tisztelt Érdeklődőnk!
Kedves Leendő Hallgatónk!2020. dec. 31. után nem indítunk új OKJ-s képzést, de az elindultakhoz csatlakozhat, valamint ezekből 2022. dec. 31-ig vizsgát tehet. Az alábbi lista azokat az OKJ-s képzéseket tartalmazza, amik még elérhetőek a képzési palettánkon.

/Jelentkezni (jelentkezési tájékoztatót kérni) úgy tud, ha a jelentkezés oldalunkon rákattint a szakma nevére, vagy ha az alábbi listából megnyitott adott szakma tájékoztatójának alján levő linkre kattint./


Az alábbi képzéseket elérhetők még:

(Kattintson a képzés nevére a tájékoztatója megnyitásáért.)

Ha Ön még nem döntötte el, melyik lenne az Ön számára a leginkább testhezálló szakmai tanfolyam, hogy jövőjét ezzel megalapozza, vagy egy adott képzésünkkel kapcsolatban kérdezne, - az alábbi ikonra kattintva, segítségére leszünk:

KATTINTSON IDE, ha úgy érzi, még nem látja át igazán, melyik képzés lenne Önnek leginkább testhezálló, alkalmas a továbbfejlődéséhez.
Kérdezzen tőlünk adott képzésről, vagy kérjen írásos tájékoztatást, vagy visszahívást!


Addig is, ha olyan képzésre vágyik, ami itt még épp "nem aktív", azaz még nem tud rá jelentkezni, de azt szeretné, hogy Önt se hagyjuk ki az új lehetőségekből, iratkozzon fel az alábbi értesítési listánkra, így azonnal szólunk, ahogy kész ajánlattal szolgálhatunk.

Ez azért is megéri, mert - ugyan már így is több mint százan feliratkoztak, s várnak az új képzéseinkre,- akik e weblapunkon való közzétételig "hozzáíratják" magukat ehhez a listához, - hogy bizalmukat megháláljuk - komoly kedvezményre számíthatnak.
Ön se hagyja ki, hogy Önt se hagyjuk ki!

/A feliratkozók e-mailben kapnak visszaigazolást, amit célszerű elmenteniük, hisz ez lesz majd a "várakozóknak" szánt kedvezményünk "kézzel fogható" emlékeztetője!/
Ha olyan képzést keres, ami nem szerepel a palettánkon, akkor is készséggel fogadjuk javaslatát, s megvizsgáljuk annak lehetőségét, miként valósíthatnánk meg azt a képzést, vagy igyekszünk segíteni, hogy hasonlót találjunk, vagy eseteleg hova forduljon.

 

Kihelyezett képzéseink

    A nem Debrecenben megvalósuló, kihelyezett képzéseinkhez igyekeztünk a legkedvezőbb pénzügyi megoldást kalkulálni, ami tanáraink kijárását, s a kapcsolattartást, valamint a vizsgák* helyben történő megvalósítását fedezi, s mindenképpen jobb konstrukció, mintha debreceni képzéseinkre kellene bejárni. Mindemellett időben és törődésben is sokkal kényelmesebb, s még a baleseti rizikót is minimalizálja.
       (*A kihelyezett képzések vizsgáit mind ott, helyben tartjuk. Ha valaki arra nem jön el, vagy nem sikerül, s ezért ismételi, az már Debrecenben kerül megvalósításra /ha 10 főnél kevesebbet érint/.)

    A szakmai képzési ajánlatainkban szerepeltetett tanfolyami díjak így mindenki számára ugyanazokat a lehetőségeket tartalmazzák, s csak arra kell figyelni, hogy a helyhez kapcsolódó extra díjértéket az egyénileg kalkulált díjhoz – ami a választott fizetési konstrukcióból levont kedvezményekkel alakul ki, - hozzáadják. Úgy, mint egy utazási irodánál a repülőtéri illetéket (ami mindenkinek ugyanannyi, független attól, hogy ki milyen szobát, szolgáltatásokat, kedvezményeket kért vagy kapott.)