logo
Innen jut el az alábbi jelentkezési lehetőségekhez,
tájékoztatók megtekintéséhez - frissítés alatt!

Jelentkezés OKJ-s képzéseinkre...
amihez innen ismerheti meg azok tájékoztatóit


Az alábbi képzésekre akkor és úgy érdemes jelentkeznie, ha minden feltétellel tisztában van, hogy jól megtervezhesse élete következő szakaszát.

A képzés nevére kattintva - a lenti listában - máris igényelheti a teljes dokumentációs csomagot, s e-mailben rövid időn belül meg is kapja. Azért is szerencsés ez a forma, mert így mindenképpen eljut Önhöz minden olyan ismeret, amit egyébként csak részeiben találna meg - bár épp a honlapunkról is, némelyik már ismerős lesz.

Magát a jelentkezést a kapott levélből indíthatja majd. Így biztosan arra a szakmára fut be a jelentkezése, amiről már Ön előtt lesz addigra minden fontos információ. S csak az, amire ahhoz a szakmához szüksége lehet.

Ahol a jelentkezés feltételeként szükséges még dokumentumok másolatait is csatolnia, azt elküldheti fájlmellékletben, vagy akár személyesen is behozhatja. Ahol az előírás megkívánja, majd az eredeti bemutatását is kérjük, hogy azzal tegyük hitelessé.

KATTINTSON IDE, ha úgy érzi, még nem látja át igazán, melyik képzés lenne Önnek leginkább testhezálló, alkalmas a továbbfejlődéséhez.
Kérdezzen tőlünk adott képzésről, vagy kérjen írásos tájékoztatást, vagy visszahívást!


Ha már biztosabb az irányban, de többet szeretne tudni a képzésről, vagy máris jelentkezni szeretne, akkor "jó helyen jár", mert - Önre nézve minden kötelezettség nélkül -...


...az alábbi képzés-névre kattintva, megküldjük Önnek tájékoztató és jelentkezési csomagját!