logo
Tájékoztató a SALDO Klubról       

AKTUÁLIS KLUB ELŐADÁSUNKRÓL
IDE KATTINTVA OLVASHAT ÉS JELENTKEZHET

A SALDO Képzés Kft. rendszeresen szervez szakmai előadásokat a vállalati, vállalkozási, vagy az intézményes gazdálkodásban dolgozóknak. Alapot szolgáltat a cégvezetők számára, a számvitelben, könyvelésben, gazdálkodásban, a munkaügyben, a HR-ben és az adózás, valamint a társadalmobiztosítást érintő területen dolgozóknak.
Az ilyen típusú előadásokra minden gyakorló szakembernek szüksége van. Egyszerre kapnak megfelelő és eligazító szakmai segítséget, de mégis olyan "közérthető" formában, hogy a nem közvetlenül abban olgozók, vagy abban csak érintőlegesen érdekeltek is könynen alkalmazhassák.

Azok számára, akik erre jelentős kedvezményt akarnak érvényesíteni, kínáljuk a SALDO Klubtagságot, mellyel további kedvezmények járnak.
(A kedvezmények felsorolása az oldal alján található.)

Évente 6-8 előadást tervezve szervezzük előadásainkat, ahol időszerű szakmai kérdésekre adnak választ – többnyire a hatóságoktól hívott – szakavatott előadók, avagy professzionális szakértő előadók. A jogszabályi, törvényi változások ismerete alapvető elvárás a szakmában dolgozóktól, de a feladatukat ellátók megbízói is naprakész partnerekként akarnak számítani a vállalkozásukkal, intézményükkel foglalkozó szakemberekre. Az előadási témákat az időszerű kérdéseknek megfelelően választjuk meg.

Alkalmi képzéseinkről, előadsainkról egytől egyig TANUSÍTVÁNYokat állítunk ki, amit kérésre keretezett, elegánsan vállalható formában is tudunk nyújtani.
 

 

KLUBTAGSÁGI ÉVES DÍJAINK 2023-ban:

- Jelentkezéskor kérheti, hogy tagdíját adott naptól kezdve számítsuk 1 évre, s ha frissíti tagságát, az legyen az évforduló.
(Ha ezt nem kéri, az első igénybe vett rendevény napjától számítjuk.)

- A tagság rendezvényenként - bárkire (cégen kívülire is) - átruházható.

 1. NORMÁL tagság (féláras belépők a "SALDO Klub" napjainkra):
  47.000 Ft +áfa

  • Normál tagsággal a 20% kedvezményt élvezhet az általunk szervezett Regisztrált Mérlegképes Könyvelők éves kötelező továbbképzésén, valamint még 1 főt delegálhat ugyanezzel a kedvezménnyel - akár más cégtől is

  • NORMÁL tagsággal a SALDO TRÉNING - kis óraszámú speciális - képzéseinkre 10% kedvezménnyel jelentkezhetnek - egy taggal, akár 5 főig!

 2. EXKLUZÍV tagság (ingyenes belépők a "SALDO Klub" napjainkra):
  78.700 Ft +áfa

  • EXKLUZÍV tagsággal a 50% kedvezményt élvezhet az általunk szervezett Regisztrált Mérlegképes Könyvelők éves kötelező továbbképzésén, valamint még 1 főt delegálhat ugyanezzel a kedvezménnyel - akár más cégtől is

  • EXKLUZÍV tagsággal a SALDO TRÉNING - kis óraszámú speciális - képzéseinkre 20% kedvezménnyel jelentkezhetnek - egy taggal, akár 10 főig!


  Amennyiben a SALDO Zrt-nél SALDO TAGSÁGGAL is rendelkezik (ott az éves díját rendezte), 10.000 Ft +áfa kedvezményt kap az éves klubtagsági díjakból

 • A SALDO Klubba jelenkező a Klubtagsággal elfogadja, hogy ha jelentkezését követően mégsem venne részt és a jelentkezését sem mondja le az első rendezvényig, ami előtt jelentkezését beadta, valamint a részvételi lehetőségeit sem ruházza át másra (akár alkalmanként is), a SALDO Klub díját akkor is meg kell térítenie.
  • /Ha így járna, ezt az összeget egy következő évi tagsághoz, vagy a következő évi programjainkhoz alkalmanként felhasználhatja, vagy ha erre sem kerülne sor, a követő éven túl teljes mértékben visszaigényelheti (a beiratkozást követő 2 év után)./
 • Elegendő érdeklődés hiányában a meghirdetett rendezvényeket a szervező lemondhatja, amiről a jelentkezőket legkésőbb a rendezvény előtti napon tájékoztatja.
  • /Ez esetben ez alkalmat kínál Önnek, hogy a SALDO Klubtagság megszüntetését kérje, s az addigi részvételeit beszámítva/levonva, a tagsági díja fennmaradó részét viszautajuk a lemondást követő 8 napon belül./

Jelentkezés a SALDO KLUBba:

      elektronikusan:

jelentkezés

Itt töltheti ki on-line a jelentkezési lapot a SALDO KLUBBA


      VAGY

eloadas@saldonet.huKészséggel várjuk érdeklődését és jelentkezését!
Bővebb információ: eloadas@saldonet.hu