logo
Áltálános tájékoztató képzéseinkről - frissítés alatt!

Képzéseinken komoly szakmai megbecsüléssel bíró oktatók tanítanak, a szakmai gyakorlat aktuális ismeretével, felhasználásával.Tanfolyami ajánlatunkat ide kattintva tekintheti meg.

Életpálya menedzsment

Hallgatóink ingyenesen vehetik igénybe személyes tanácsadásunkat munkahelyválasztás, -váltás, esetleg munkahelyi konfliktus problémájának megoldása érdekében, vagy pályázás, illetve állásinterjú előkészítésére, önéletrajz elkészítésére.

Tanfolyamaink során több külső megkeresés érkezik hozzánk, hogy ajánljunk végzett, vagy végzős hallgatót. Hallgatónk kérésére a tanfolyam alatt és még egy évig díjmentesen figyelemmel kísérjük az „elvárásainak” megfelelő állásajánlatokat, kiterjesztve azt széles ügyfélkörünkre is. Végzőseink munkahelykereső ajánlatait – megfelelő eredményesség esetén – velük egyeztetett célcsoportjainkhoz eljuttathatjuk. Eredményesebb hallgatóink kérésére ajánlást adunk, melyet jól hasznosíthatnak pályázataikhoz.

Ingyenes részvételt ajánlunk fel egy éven belül a tanfolyamot követően öt „SALDO Klub” előadására, ahol a szakma időszerű kérdéseire adnak választ – többnyire a hatóságoktól hívott – szakavatott előadók. Hallgatóink ismeretei ezzel még inkább naprakésszé válnak. Lehetőség ez arra is, hogy a nálunk végzettek közvetlenül találkozhassanak a szakma meghatározó képviselőivel.

SZÁMADÓ csomag

A SZÁMADÓ Kft. teljes értékű Könyvelő light szoftverét vagy "Bérprogramját" (melyek önállóan is, és egy vállalatirányítási rendszer részeként is működnek) adjuk minden hallgatónknak ingyen, 73.300 Ft bruttó értékben. Használhatják saját vállalkozásukban, vagy átruházhatják másnak. A tanfolyam ideje alatt minden aktuális frissítést ingyenesen megkapnak. Ha a képzést követően is dolgozni akarnak a szoftverrel, csak az aktuális frissítési díjakat kell téríteniük a SZÁMADÓ felé.

A program mélyebb elsajátítására számítógépes felkészítő órákat szervezünk – igény és kellő létszám esetén a kurzus alatt a képzéshez illeszkedve, vagy az után (legfeljebb tanfolyammal megegyező óradíjjal). A mintafeladatokon és vizsgapéldákon keresztül elsajátított szoftverismeretről kérésre - a gyakorlatvezető előtt tett beszámolót követően - tanúsítványt adunk ki, mely végzőseink munkaerőpiaci pozícióját is nagyban javíthatja. Az így szerzett legfrissebb számítógépes szakmai ismeret, a gyakorlattal nem vagy csak részben rendelkezők számára jelent különösen előnyt.

Szakmai sajtó

A SALDO évtizedek óta meghatározó szereplője a gazdasági élet vállalkozási és költségvetési szférájának. Tanácsadási tevékenysége több ezer elégedett ügyfelet számlál. Szakmai sajtója meghatározó az ország gazdasági életében, nemcsak elemző, hanem iránymutató, értelmező, állásfoglaló feladatokat is vállalva. (Adó és ellenőrzési értesítő; SZAKma /Számvitel-Adó-Könyvvizsgálat/; Humánsaldo /munkaügy, foglalkoztatás, társadalombiztosítás/) Ezen kiadványok hozzáférhető remittendáit idényszerűen megkapják hallgatóink, vagy irodánkban hozzáférhető.

Nemcsak vizsgán veszik jó néven a tágabb értelemben vett szakmai rálátást, a gazdasági életben is elvárás a széles látókör, hogy összefüggéseiben is tudjuk értékelni a körülöttünk zajló eseményeket. Ehhez nyújt segítséget a Piac & Profit, „Az európai üzlet lapja”, melyet a kiadó ingyenes előfizetéssel juttat el a SALDO Képzés Kft. most beiratkozó hallgatóinak fél-egy éven át.

Nyeremények

Értékes elektronikai cikkek

Minden induló csoportunkban (legalább 25 fős csoport esetén) kisorsolunk a hallgatók között egy értékes ajándékot, melyet legkésőbb az első vizsgát követően (az eredménytől függetlenül), vagy a tanfolyam felének eltelte után (rövid képzések esetén) adunk át. A nyertes egyéb tanfolyami kedvezményt nem érvényesíthet - ez visszamenőleges érvényű. Ha a tanfolyamot annak befejezése előtt abbahagyja, nyereményét arányosan megválthatja, vagy újabb sorsolásra az visszaszáll a csoportra (ekkor a nem garanciális jellegű karbantartási javítás a visszaadót terheli).

Most induló tanfolyamaink nyereményei

  • Adótanácsadó - Notebook
  • Mérlegképes könyvelő - Notebook
  • Pénzügyi-Számviteli ügyintéző - Lézernyomtató
  • Társadalombiztosítási ügyintéző - LCD monitor

Tandíjkedvezményeink

(a kedvezmények az utolsó tandíjfizetési kötelezettségekből kerülnek levonásra):

  • 10.000 Ft a korábban nálunk végzett hallgatóknak vagy közvetlen családtagjaiknak, vagy a SALDO tagoknak, vagy „Könyvelők Klubja” tagjainak a 100.000 Ft-nál nagyobb képzési díjakból, illetve 5.000 Ft a 100.000 Ft alattiak esetén.*
  • 5.000 Ft annak, akit volt hallgatónk, vagy SALDO-tag, vagy a „Könyvelők Klubja” tagja ajánl.
  • 5% szolidaritási kedvezmény, a GYES-en, GYED-en, GYET-en lévőknek, munkanélkülieknek, nyugdíjasoknak, nappali tagozatos diákoknak, valamint azoknak, akik rendszeresen 25 km-nél távolabbról érkeznek képzésünkre - ha a fenti 10.000 Ft-os kedvezményt nem tudnák alkalmazni.
  • Társkedvezmény: ha önre, mint most jelentkezőre, vagy majdan, mint hallgatóra hivatkozik egy újabb jelentkező az ő jelentkezési lapján, az ön tandíját hivatkozásonként 2.500 Ft-tal csökkentjük, ha a hivatkozó legalább a tanfolyam felét majd elvégezte.
  • Céges díjtérítés esetén a tan- és vizsgadíjakat, valamint a felmerülő tankönyvek költségeit munkáltatója is finanszírozhatja, költségként elszámolhatja.
  • 10% kedvezményt adunk a SALDO kiadó könyveinek árából a tanfolyam ideje alatt.
*nem összevonhatóak

Készséggel várjuk érdeklődését!

jelent Itt töltheti le a jelentkezési lapot!