logo
Technikai adatok

Ajánlott felbontás:
min. 800x600 és
32 bites színmélység


Ha bármilyen észrevétele, javaslata van az oldallal kapcsolatban, kérjük írjon az info@saldonet.hu

e-mail címre.


Valid HTML 4.01 Transitional

Továbbképzések

Az előadásokról ide kattintva olvashat véleményeket

Regisztrált Mérlegképes Könyvelők Éves Kötelező Továbbképzése 2018

Egyelőre a 2017-es tájékoztatót látja, de rövidesen frissül a 2018-as időpontokkal és tartalommal!

Ha Ön volt már valaha továbbképzésünkön, akkor rövidesen a szokásos módon keressük meg e-mailben.
Ha még nem, itt kérheti. (köszönjük!)
Várjuk jelentkezését!

jelentkezés

Itt töltheti ki on-line a jelentkezési lapot

jelentkezés

Ha nem akar on-line jelentkezni, itt töltheti le a PDF jelentkezési lapot, amit juttasson el irodánkba!
(Ha teheti, inkább "on-line" jelentkezzen!)
Ugyan többféle kreditgyűjtéssel lehet megszerezni a regisztráltsági jogosultságot, több forrásból, illetve programból, mégis az egy alkalomra szervezett 2 napos képzéseink a legnépszerűbbek, amivel "nemcsak letudható" a jogosultság biztosítása, hanem jóhangulatú szakmai találkozók is egyben, amire érdemes ezt a két napot rászánni.
Egyre bővül azok köre, akik saját cégükre, érdeklődésükre, problémáikra megfelelő továbbképzést kérnek - hogy két legyet üssenek egy csapásra, hogy a kérdéseikre, kéréseikre építő, rájuk szabott képzéssel a 16 kreditet is megszerezhessék. (Ha Önt is inkább ez a forma érdekelné, kérjük, jelezze felénk /ide kattintva, a megjegyzésben/.)
Ezekre e speciális képzésekre igény szerint külön szakembergárdával készülünk.
A korábbi továbbképzéseinken már bevált - BIJÓ Központban tartjuk rendezvényeinket (ha nem adott céghez, vagy önkormányzathoz van meghívásunk), amit a képzési csoportokba jelentkezők számához igazítva rendelünk meg. Esetleges foglaltság esetén a korábbi partnereink által is megszokott DAB Székházban rendezzük meg a továbbképzést.


Egyrészt a tavaly már bevált országos hírű neves szakelőadókat kértük fel a továbbképzések megtartására - főképp azért, mert nagyon jó visszhangja volt a tavalyi szereplésüknek, illetve az idén újabb, máshol már bizonyított előadókat is meghívtunk. Garantált, hogy nemcsak az elmélet lesz jól érthető, s gyakorlattal megtámogatott, hanem jó hangulatú, élvezetes 2 napot kapunk.
  Azok számára, akik már a nyár elején le akarják tudni a továbbképzést júniusban is szerveztünk előadási időpontokat.

A most "kezdők" számára, akik nálunk szerzik meg első alkalommal az előírt 16 kreditjüket, - tehát most regisztráltatták/regisztráltatják magukat, - a legnagyobb kedvezmény szintet nyújtjuk. /Ha nincs teljesen tisztában azzal mikortól és hogyan vonatkoznak Önre a regisztráció szabályai, kérje tájékoztatónkat, s minden részletre kiterjedő választ kap. (ITT kérheti, s a megjegyzésbe írja kérését.)/
Igaz ez azokra is, akik valamely okból nem teljesítették az elmúlt időszakban a továbbképzést, ezért újra regisztrálni kényszerűlnek (annak anyagi vonzatával együtt). Számukra is él a felajánlásunk, mintha kezdőként jönnének, azaz a legnagyobb kedvezménnyel fogadjuk őket - hogy így is csökkentsük anyagi terhüket, ami az újra-regisztrációból fakadt!

AKCIÓ!
A 2017-ben június 1. után továbbképzésünket választók számára "KK:Féláras" kedvezményakciót adunk.
Ez azt jelenti, hogy a továbbképzésünkre jelentkezők - amint képzési díjuk is beérkezett számlánkra-, az azután számukra küldött Könyvelők Klubja meghívóinkat 2018. április 30-ig azzal a szemmel olvashatják, hogy van oda egy féláras belépőjük.
A továbbképzésünkre jelentkezőknek tehát nincs más teendője, mint figyelni a KK meghívóinkat, s ha fontos számukra egy következő rendezvényünk témája, jelentkezzenek arra, és éljenek a felajánlott kedvezménnyel!

JÁTÉK! "Gyűjtsön tandíjat!"
Jelentkezéskor minden Jelentkező megadhatja, kinek a tanácsára választotta a képzésünket (egy e-mail címet kérünk tőle). A megadott e-mail cím tulajdonosának megköszönjük, s tájékoztatjuk, hogy 1.000 Ft értékű bónuszt tudhat magáénak az Ön jóvoltából - amint Ön rendezte szolgáltatásunk díját. Az így összegyűjtött bónuszokat, mind felhasználhatja a kiállítást követő egy éven belül képzéseink, klubnapjaink, rendezvényeink, vagy akár továbbképzéseink, vizsgáink finanszírozására. Sőt, bónuszait átruházhatja! (Lehet láncajánlás is, de az egymást közvetlenül ajánlók /A->B-t és B->A-t/ esetén az első ajánlást vesszük figyelembe.)


Az eddigiekhez híven...
A szokásos államháztartási képzéseink nem csak "államháztartásiak" számára alkalmas, hanem a vállalkozási regisztráltaknak is. Hisz míg az első 12 kredit az államháztartásiak számára kötelezően előírt tematika szerinti, addig a további 4 kredittel egy vállalkozási előadást kapnak (ami persze nem idegen az államháztartásban dolgozóknak sem). Így a résztvevők mindkét szak elvárásainak eleget tesznek, akár államháztartási, akár vállalkozási regisztrációt kell megtartatniuk. További előny, hogy azoknak ez a legjobb megoldás, akik mindkét területen regisztráltatták magukat, s így "egy képzéssel" mindkettőre biztosítják regisztráltságuk folyamatosságát. Azoknak is ez a legjobb, akik bár vállalkozási szakon regisztráltatták magukat, de az államháztartásban érintett munkahelyük előírja az államháztartási 12 kredit megszerzését.
Azt azért el kell mondani, hogy azoknak a vállalkozási szakon regisztráltaknak nem célszerű ezt a "kombinált" képzést választani, akiknek nincs sok közük az államháztartási területhez.
  Ami ahhoz kell még, hogy jól érezzük magunkat a két napon, továbbra is nyújtjuk: a színvonalas előadások mellett frissítők (tea, kávé, ásványvíz) a szünetekben, szendvicsebéd, gyümölcslé az ebédszünetben. /Debrecenen kívül szervezett képzéseinken a helyi igényeknek megfelelően ettől eltérhetünk./

Általános tudnivalók - amik nem változtak
  • Legalább 16 kreditet kell összegyűjtenie, amiből legalább 4 a saját regisztráltságának megfelelő. (Ha pl. vállalkozási szakon regisztráltatta magát, akkor a 16-ból legalább 4, vállalkozási kredit kell, hogy legyen.)
  • A 16-ból 8, számviteli jellegű kell, hogy legyen /viszont mindegy milyen szakos!/.
  • Az államháztartási szakterületen dolgozó regisztrált mérlegképes könyvelőknek az államháztartási szakon előírt 12 kredites kötelező előadást meg kell hallgatnia, a regisztrált szakjától függetlenül – ha az adott beosztása megköveteli azt, vagy munkáltatója előírja. (A maradék 4 kreditet mindegy milyen szakon szerzi.)
  • A képzéseken részt vehetnek olyanok is, akik még nem regisztráltak – mivel számukra a részvétel nem kötelező, az igényükre kiállított igazolás is csak a részvétel tényét rögzítheti.
  • A képzési év december 31-ig tart, tehát addig minden érintettnek eleget kell tennie továbbképzési kötelezettségének.
  • A továbbképzésekhez kapcsolódóan felhasznált szakmai anyagokat elektronikusan tesszük hozzáférhetővé a résztvevők számára
  • Képzéseinket a Novoschoollal közösen készítettük elő. Ennek megfelelően nálunk is elérhető és kérhető a - főként a vállalkozási továbbképzési tematikára épülő - szakkönyv: Aktuális számviteli és adózási kérdések 2017.

VÁLLALKOZÁSI Továbbképzésünk - két nagy témát ölel fel:
  I. 8 kredit (vállalkozási):
Aktuális számviteli kérdések 2017. (8 tanóra)
A számviteli tv. változásai, Mérleg - Kötelezettségek számvitele, Eredménykimutatás - az egyéb ráfordítások elszámolása, Számviteli szabályzatok - értékelési szabályzat A könyvviteli szolgáltatással szembeni követelmények, A könyvviteli szolgáltatók és a pénzmosási törvény Előadó:
Szücs Imre
, okleveles könyvvizsgáló (Budapest)
szeptemberben és novemberben
Rebák Szilvia, okleveles könyvvizsgáló (Budapest)
júniusban és októberben

  II. 8 kredit (vállalkozási):
Aktuális adózási kérdések 2017. (8 tanóra)
SzJA, TA, ÁFA, ART változásai, Helyi adók, Kisadózó vállalkozások adója, EVA törvény változásai, KIVA 2017, Online pénztárgépek kötelező használata, TB 2017
Előadó:
Szücs Imre
, okleveles könyvvizsgáló (Budapest)
szeptemberben és novemberben
Nagy Györgyi, okleveles könyvvizsgáló (Budapest)
júniusban és októberben


ÁLLAMHÁZTARTÁSI Továbbképzésünk - szintén két témakörrel:
Vállalkozásiaknak is alkalmas, de számukra kevésbé "testhezálló"

  I. 12 kredit (államháztartási):
Könyvviteli szolgáltatást végzők kötelező továbbképzése államháztartási szakterületen 2017 – költségvetési szervnél foglalkoztatott mérlegképes könyvelők számára (8 tanóra)
Az államháztartás számviteléről szóló Kormány rendelet: 2017-től alkalmazandó változások; Az államháztartásban felmerülő egyes gyakoribb gazdasági események kötelező elszámolási módjáról szóló NGM rendelet: 2016-tól akalmazandó változások, 2017-től alkalmazandó változások
Előadó: Dr. Pintérné Csermák Jolán

  II. 4 kredit (vállalkozási):
Adóváltozás 2017 (4 tanóra)
SzJA, TA, ÁFA, ART változásai, Helyi adók, Kisadózó vállalkozások adója, EVA törvény változásai, KIVA 2017, Online pénztárgépek kötelező használata, TB 2017
Előadó: Dr. Pintérné Csermák Jolán

Részvételi díjaink 2017-ben:

- Alapáron: 16.600 Ft +Áfa
- Tavalyi résztvevőnknek: 14.900 Ft +Áfa
- SALDO tagnak
   (a SALDO Zrt 2017-re szerződött partnere): 13.900 Ft +Áfa
- Berettyóújfalui Önkormányzat és partnerei
   /a berettyóújfalui képzésen/: 13.900 Ft+áfa
- Püspökladányi Önkormányzati Hivatal és partnerei
   /a püspökladányi képzésen/: 13.900 Ft+áfa
- KÖNYVELŐK KLUBJA tagunknak: 9.400 Ft +Áfa
- KÖNYVELŐK KLUBJA tagunk melletti + 1 főként: 9.400 Ft +Áfa
- Azoknak,
   akik ezzel a képzéssel kérik az első Regisztrációt: 9.400 Ft +Áfa

 


Ha megnyerte tetszését ajánlatunk, jelentkezzen hozzánk a továbbképzésre!Számítunk Önre!


Továbbképzéseink választható időpontjai 2017-ben:

VÁLLALKOZÁSI SZAK -Debrecenben:


Ebben az évben már nem lesz ilyen továbbképzésünk.

ÁLLAMHÁZTARTÁSI SZAK:
(vállalkozásiaknak is megfelelő, de számukra kevésbé "testhezálló")

Előadó: Dr. Pintérné Csermák Jolán - okl. könyvvizsgáló (Bp.)

   Debrecen:

2017. december 13. szerda
2017. december 14. csütörtök

   Berettyóújfaluban:

2017-ben már megtartottuk a továbbképzést júniusban. Várjuk debreceni csoportunkba!

   Püspökladányban:

2017-ben már megtartottuk a továbbképzést júniusban. Várjuk debreceni csoportunkba!

Jelentkezését a biztonságos szervezés érdekében minél hamarabb, de legkésőbb a választott képzés időpontja előtt 5 nappal juttassa el irodánkba.
Beérkezett jelentkezésére a választott időponttól függetlenül pár napon belül megküldjük - lehetőleg e-mailben - a díjbekérőt.

  • Ha a választott továbbképzés 15 napon belül következik, akkor számlát állítunk ki - a díj számlánkra érkezését követően -, s a továbbképzésen átadjuk (ha nem lenne jelen, postán megküldjük).
  • Ha később kerül sor a továbbképzésre, a beérkezett összegről 15 napon belül előlegszámlát állítunk ki, s postán megküldjük; majd a továbbképzésen átadjuk a végszámlát is (ha nem lenne jelen, postán megküldjük).

Várjuk jelentkezését!

jelentkezés

Itt töltheti ki on-line a jelentkezési lapot

jelentkezés

Ha nem akar on-line jelentkezni, itt töltheti le a PDF jelentkezési lapot, amit juttasson el irodánkba!
(Ha teheti, inkább "on-line" jelentkezzen!)
Megkértük a vállalkozási témájú előadásunkon részt vett könyvelőket, alkossanak véleményt az előadóról, s előadásáról, mi tetszett nekik leginkább, s mivel biztatnák az újként érkezőket. Ezek közül idézünk:

/Többen is emlegetik majd a konzultációt, a kérdezési lehetőséget. Ezt úgy oldotta meg az előadó, hogy ne térjen el a tematikától, hogy az érdeklődők miatt tovább maradt kb. egy-egy órával./


Pető Györgyi: Mindenképpen az Előadó személye. Soha nem találkoztam ilyen előadóval, aki ENNYIRE - a magastól is magasabb szinten - tudja, élvezze és lelkesedjen ezért a szép szakmáért. Maradandó élmény volt, csak ámulattal figyeltem. Minden elismerésem Neki!

Tóthné Győrösi Judit: Jogszabályi ismeret és gyakorlati tapasztalat szerencsésen találkozott az előadónál. Minden új előadó új szint visz az előadásba, pláne ha ilyen jó, más szemszögből látja a dolgokat, mindenkinek van valami "heppje" és amire esetleg én nem figyelnék a munka során ilyenkor felhívják rá a figyelmet.

Török Istvánné: Ha megkérdezik véleményemet, mindenkinek ajánlani fogom, hogy legyenek nyitottak az újra. Az előadó felkészültsége, előadásmódja, a hallgatók kiszolgálása különösen megnyerte a tetszésemet. Mindent jónak tartottam, csak így tovább!

Lakatos Károlyné: Tetszett a konzultációs lehetőség. Legyünk nyitottak az új megismerésére. Ne féljünk a változástól. Ez a változás pozitív eredményt hozott.

Nelke Inge: Az előadó előadásmódja nagyon érthető és közvetlen, a különféle témáknál említett egy-egy érdekes, figyelemfelhívó történetet, ami közelebb hozta az anyagot, érthetőbbé tette. Csak érintőlegesen foglalkozott azokkal a területekkel, amivel munkája során a résztvevőknek sincs dolga - így azt nem erőltette ránk. Az előadó végig fenntartotta az érdeklődésünket. Annyira "belefeledkeztünk" a kötelező továbbképzésbe, hogy jóval tovább tartott a tervezett órarendnél.
Maximálisan megbíztam a Saldo Képzés Kft. munkatársai hozzáértésében, tudtam, hogy tökéletes lesz az ismeretlen előadó is, hisz mindig mindent megtesznek azért, hogy jól érezzük magunkat, és a lehető legtöbbet tanuljunk az 1-2 nap alatt.

Nagy Gyuláné: Látszott az előadón hogy neki ez nemcsak munka, hanem hivatás is, és nem csak elméletet próbált leadni, hanem a gyakorlatot is vázolta. Évek óta Önökhöz járok, megszokott a továbbképzés felépítése, és talán én épp ezért választom Önöket, tudom mire számíthatok, tudom hogy az idő rövid ennyi anyag leadásához, de ha néha belekérdeztem, az előadó készséges volt, csak az idő rövid a konzultációra. Ha többet kérdezhetnénk az előadótól, az még inkább segítené a munkánkat.

Név nélkül írták:
-"Példákon keresztül (sokszor humoros) voltak szemléltetve a változások, így sokkal jobban megragadtak. Az "Új", az sokszor hasznos is lehet, ahogyan az most is történt. Nagyon hasznos, kellemes volt."

-"Nagyon sok mindent a gyakorlatban előforduló esettel tudott megmagyarázni. És a szakma minden területén rendelkezik tudással."