logo

Továbbképzések - frissítés alatt!

Az előadásokról ide kattintva olvashat véleményeket

Regisztrált Mérlegképes Könyvelők
Éves Kötelező Továbbképzése
2020


Várjuk jelentkezését!

jelentkezés

Itt töltheti ki on-line a jelentkezési lapot

jelentkezés

Ha nem akar on-line jelentkezni, itt töltheti le a PDF jelentkezési lapot, amit juttasson el irodánkba!
(Ha teheti, inkább online jelentkezzen!)
Ugyan többféle kreditgyűjtéssel lehet megszerezni a regisztráltsági jogosultságot, mégis az egy alkalomra szervezett 2 napos képzéseink a legnépszerűbbek, amivel "nemcsak letudható" a kötelező továbbképzés, hanem jóhangulatú, magas nívójú szakmai találkozók is egyben, amire érdemes ezt a két napot rászánni.
A továbbképzéseket főként a korábbi partnereink által is megszokott DAB Székházba, vagy a POFFICE központba tervezzük, s időnként újabb helyszíneket is kipróbálunk.

ONLINE képzésünk frissítése jelenleg előkészítés alatt áll, így az oldalon meghirdetett időpontok egyelőre TANTERMI képzésre vonatkoznak. Megértésüket és türelmüket köszönjük!
A kontaktórás képzés mellett bevezettük az online képzést. Előnye – azon túl, hogy maximálisan biztonságos a vírussal szemben – hogy élő adást, "konkrét törődést" kapunk, kérdést is feltehetünk. Ugyanolyan időbeosztással, két napon át, másfél óránként szünettel. A jelenlétet folyamatosan követjük és igazoljuk a teljesítést – ha csak egy napon vesz részt, akkor arról /8 kredit/, vagy az Államháztartási képzésnél külön kezelve a 12+4 kreditet.
Ezt a képzési formát választók számára igény esetén külön is bemutatjuk az egyébként nagyon könnyen használható webes felületet.
Árban is kedvezőbbé tettük ezt a formát. Jelentkezésekor a választott időpontnál bejelölheti, hogy online, vagy tantermi előadáson hallgatná inkább. Az előadás előtt a meghívó-emlékeztetőnkben értesítjük, miként vehet részt.

Válasszon tervezett időpontjaink közül!


Az utóbbi években bevált és nagyon eredményes visszajelzéseket kiváltó, országos hírű, neves szakelőadókat kértünk fel a továbbképzések megtartására - főképp azért, mert nagyon jól hasznosítható volt a szereplésük. Garantált, hogy nemcsak az elmélet lesz jól érthető, s gyakorlattal megtámogatott, hanem jó hangulatú, élvezetes 2 napot kapunk.

A most "kezdők" számára, akik nálunk szerzik meg első alkalommal az előírt 16 kreditjüket, - tehát most regisztráltatták/regisztráltatják magukat, - a legnagyobb kedvezmény szintet nyújtjuk. /Ha nincs teljesen tisztában azzal mikortól és hogyan vonatkoznak Önre a regisztráció szabályai, kérje tájékoztatónkat, s minden részletre kiterjedő választ kap. (ITT kérheti, s a megjegyzésbe írja kérését.)/
Igaz ez azokra is, akik valamely okból nem teljesítették az elmúlt időszakban a továbbképzést, ezért újra regisztrálni kényszerűlnek (annak anyagi vonzatával együtt). Számukra is él a felajánlásunk, mintha kezdőként jönnének, azaz a legnagyobb kedvezménnyel fogadjuk őket - hogy így is csökkentsük anyagi terhüket, ami az újra-regisztrációból fakadt!

Egyre bővül azok köre, akik saját cégükre, érdeklődésükre, problémáikra megfelelő továbbképzést kérnek - hogy két legyet üssenek egy csapásra, hogy a kérdéseikre, kéréseikre építő, rájuk szabott képzéssel a 16 kreditet is megszerezhessék. (Ha Önt is inkább ez a forma érdekelné, kérjük, jelezze felénk /ide kattintva, a megjegyzésben/.)
Ezekre e speciális képzésekre igény szerint külön szakembergárdával készülünk.

Részvételi díjaink 2020-ban:

Online megvalósítás esetén bruttó 1.000 Ft kedvezményt adunk!

- Alapáron: 18.900 Ft +Áfa
- Tavalyi résztvevőnknek: 16.900 Ft +Áfa
- SALDO tagnak
   (a SALDO Zrt 2020-ra szerződött partnere): 17.900 Ft +Áfa
- Berettyóújfalui Önkormányzat és partnerei
   /a június 29-30-i online képzésre a kedvezménnyel/: 13.900 Ft+áfa
- Püspökladányi Önkormányzati Hivatal és partnerei
   /a június 29-30-i online képzésre a kedvezménnyel/: 13.900 Ft+áfa
- SALDO KLUB tagjaként: 12.900 Ft +Áfa
- SALDO KLUB tagunk melletti + 1 főként: 12.900 Ft +Áfa
- Azoknak,
   akik ezzel a képzéssel kérik az első Regisztrációt: 11.900 Ft +Áfa

 

Továbbképzéseink tervezett választható időpontjai 2020-ban:

VÁLLALKOZÁSI SZAKon végzettek számára:


2020. december 07-08. (hétfő-kedd)
Helyszín: Debrecen
Előadó: Szücs Imre - okleveles könyvvizsgáló (Bp.)


2020. december 09-10. (szerda-csütörtök)
-Államháztartásival KOMBINÁLT!
Helyszín: Debrecen
Előadó: Lábas István - okleveles közgazdász számvitel szakon


ÁLLAMHÁZTARTÁSI SZAKon végzettek számára:


2020. december 09-10. (szerda-csütörtök)
-Vállalkozási szakosoknak is megfelelő!
Helyszín: Debrecen
Előadó: Lábas István - okleveles közgazdász számvitel szakon


Ha megnyerte tetszését ajánlatunk, jelentkezzen hozzánk a továbbképzésre!
Az eddigiekhez híven...
A szokásos államháztartási képzéseink nem csak "államháztartásiak" számára alkalmas, hanem a vállalkozási regisztráltaknak is. Hisz míg az első 12 kredit az államháztartásiak számára kötelezően előírt tematika szerinti, addig a további 4 kredittel egy vállalkozási előadást kapnak (ami persze nem idegen az államháztartásban dolgozóknak sem). Így a résztvevők mindkét szak elvárásainak eleget tesznek, akár államháztartási, akár vállalkozási regisztrációt kell megtartatniuk. További előny, hogy azoknak ez a legjobb megoldás, akik mindkét területen regisztráltatták magukat, s így "egy képzéssel" mindkettőre biztosítják regisztráltságuk folyamatosságát. Azoknak is ez a legjobb, akik bár vállalkozási szakon regisztráltatták magukat, de az államháztartásban érintett munkahelyük előírja az államháztartási 12 kredit megszerzését.
Azt azért el kell mondani, hogy azoknak a vállalkozási szakon regisztráltaknak nem célszerű ezt a "kombinált" képzést választani, akiknek nincs sok közük az államháztartási területhez. Mégis jó választás lehet, ha időben, vagy helyileg ez a képzés a legalkalmasabb. /A tartalom miatt azért ők sem fognak unatkozni, hiszen ez a két terület is egyre közelebb került az utóbbi években, s a kicsit más szemlélet, vagy eljárási folyamatok megismerése akár még hasznosak is lehetnek egy-egy államháztartást érintő feladat megoldása során (pl. támogatások kezelése, pályázatok menedzselése)./
A tervezett képzések a létszám függvényében kerülnek megrendezésre. Elegendő létszám híján a rendezvényt lemondhatjuk, de a legutolsó képzést (kombinált - dec. 9-10.) mindenképpen megtartjuk.
  Ami ahhoz kell még, hogy jól érezzük magunkat a két napon, továbbra is nyújtjuk: a színvonalas előadások mellett szünetekben frissítőket (tea, kávé, ásványvíz), ebédszünetben szendvicsebédet és gyümölcslevet. /Debrecenen kívül szervezett képzéseinken a helyi igényeknek megfelelően ettől eltérhetünk./

Általános tudnivalók - amik nem változtak
  • Legalább 16 kreditet kell összegyűjtenie, amiből legalább 4 a saját regisztráltságának megfelelő. (Ha pl. vállalkozási szakon regisztráltatta magát, akkor a 16-ból legalább 4, vállalkozási kredit kell, hogy legyen.)
  • A 16-ból 8, számviteli jellegű kell, hogy legyen /viszont mindegy milyen szakos!/.
  • Az államháztartási szakterületen dolgozó regisztrált mérlegképes könyvelőknek az államháztartási szakon előírt 12 kredites kötelező előadást meg kell hallgatnia, a regisztrált szakjától függetlenül – ha az adott beosztása megköveteli azt, vagy munkáltatója előírja. (A maradék 4 kreditet mindegy milyen szakon szerzi.)
  • A képzéseken részt vehetnek olyanok is, akik még nem regisztráltak – mivel számukra a részvétel nem kötelező, az igényükre kiállított igazolás is csak a részvétel tényét rögzítheti.
  • A képzési év december 31-ig tart, tehát addig minden érintettnek eleget kell tennie továbbképzési kötelezettségének.
  • A továbbképzésekhez kapcsolódóan felhasznált szakmai anyagokat elektronikusan tesszük hozzáférhetővé a résztvevők számára.

VÁLLALKOZÁSI Továbbképzésünk - két nagy témát ölel fel:
  I. 8 kredit (vállalkozási):
Számvitel 2019 évközi változása, 2020-as hatása (8 tanóra)
2019. évközi és 2020. évi számviteli törvény módosításai - Időbeli elhatárolások számvitele - Céltartalékok számviteli elszámolása - A vagyonkezelő alapítványokkal kapcsolatos általános jogszabályi rendelkezések a 2020-as év változásai kapcsán - Az ügyviteli rendszerek a könyvelők életében: gyakorlati példákkal -
Előadó: Szücs Imre, okleveles könyvvizsgáló (Budapest)

  II. 8 kredit (vállalkozási):
Adóváltozások a 2019. évi és 2020. év eleji változások tükrében (8 tanóra)
Minimálbér és garantált bérminimum 2020-ban - Egészségügyi szolgáltatási járulék mértékének változása - Adótörvények változásai: Személyi jövedelemadó törvény; Társasági adóról és az osztalékadóról szóló törvény; Kisvállalati adó; ÁFA törvény; Helyi adókról szóló törvény; Adózás rendje törvény, Adóigazgatási rendtartás, Végrehajtási törvény - Egyéni vállalkozás átalakulása egyszemélyes Kft-vé (a 2019-es változások alapján alkalmazva 2020-ra) - KIVA törvény rendelkezéseinek aktualizálása a 2020-as változások tükrében - Az EVA megszűnésével kapcsolatos teendők
Előadó: Szücs Imre, okleveles könyvvizsgáló (Budapest)


ÁLLAMHÁZTARTÁSI Továbbképzésünk - szintén két témakörrel:
Vállalkozásiaknak is alkalmas, de számukra kevésbé "testhezálló"

  I. 12 kredit (államháztartási):
Könyvviteli szolgáltatást végzők kötelező továbbképzése államháztartási szakterületen 2020. (8 + 4 tanóra)
Az államháztartás számviteléről szóló 4/2013. (I. 11.) Korm. rendelet és az államháztartásban felmerülő egyes gyakoribb gazdasági események kötelező elszámolási módjáról szóló 38/2013. (IX. 19.) NGM rendelet módosítása, és a kormányzati funkciók és államháztartási szakágazatok osztályozási rendjéről szóló 15/2019. (XII. 7.) PM rendelet - Költségvetési számvitel az elméletben és a gyakorlatban - Az államháztartáshoz kapcsolódó jogi szabályozás változása - Adózáshoz kapcsolódó jogi szabályozás változása
Előadó: Lábas István
, okleveles közgazdász számvitel szakon

  II. 4 kredit (vállalkozási):
Adóváltozások a 2020. év elejétől (4 tanóra)
Minimálbér és garantált bérminimum 2020-ban - Egészségügyi szolgáltatási járulék mértékének változása - Adótörvények változásai: Személyi jövedelemadó törvény; Társasági adóról és az osztalékadóról szóló törvény; Kisvállalati adó; ÁFA törvény; Helyi adókról szóló törvény; Adózás rendje törvény, Adóigazgatási rendtartás, Végrehajtási törvény - Egyéni vállalkozás átalakulása egyszemélyes Kft-vé (a 2019-es változások alapján alkalmazva 2020-ra) - KIVA törvény rendelkezéseinek aktualizálása a 2020-as változások tükrében - Az EVA megszűnésével kapcsolatos teendők
Előadó: Lábas István
, okleveles közgazdász számvitel szakon

Számítunk Önre!

Jelentkezését a biztonságos szervezés érdekében minél hamarabb, de legkésőbb a választott képzés időpontja előtt 5 nappal juttassa el irodánkba.
Beérkezett jelentkezésére a választott időponttól függetlenül pár napon belül megküldjük - lehetőleg e-mailben - a díjbekérőt.

  • Ha a választott továbbképzés 8 napon belül következik, akkor számlát állítunk ki, - a díj számlánkra érkezését követően - amit a megadott e-mail címre megküldünk. Az e-mailben küldött számla nyomtatott változata az eredeti példánnyal megegyező.
  • Ha később kerül sor a továbbképzésre, a beérkezett összegről 8 napon belül előlegszámlát állítunk ki, melyet szintén a megadott e-mail címre küldünk meg, majd az előadás megvalósulásától számított 8 napon belül elkészítjük a végszámlát és azt is elküldjük Önnek e-mailben.

Várjuk jelentkezését!

jelentkezés

Itt töltheti ki on-line a jelentkezési lapot

jelentkezés

Ha nem akar on-line jelentkezni, itt töltheti le a PDF jelentkezési lapot, amit juttasson el irodánkba!
(Ha teheti, inkább "on-line" jelentkezzen!)
Megkértük a vállalkozási témájú előadásunkon részt vett könyvelőket, alkossanak véleményt az előadóról, s előadásáról, mi tetszett nekik leginkább, s mivel biztatnák az újként érkezőket. Ezek közül idézünk:


Pető Györgyi: Mindenképpen az Előadó személye. Soha nem találkoztam ilyen előadóval, aki ENNYIRE - a magastól is magasabb szinten - tudja, élvezze és lelkesedjen ezért a szép szakmáért. Maradandó élmény volt, csak ámulattal figyeltem. Minden elismerésem Neki!

Tóthné Győrösi Judit: Jogszabályi ismeret és gyakorlati tapasztalat szerencsésen találkozott az előadónál. Minden új előadó új szint visz az előadásba, pláne ha ilyen jó, más szemszögből látja a dolgokat, mindenkinek van valami "heppje" és amire esetleg én nem figyelnék a munka során ilyenkor felhívják rá a figyelmet.

Török Istvánné: Ha megkérdezik véleményemet, mindenkinek ajánlani fogom, hogy legyenek nyitottak az újra. Az előadó felkészültsége, előadásmódja, a hallgatók kiszolgálása különösen megnyerte a tetszésemet. Mindent jónak tartottam, csak így tovább!

Lakatos Károlyné: Tetszett a konzultációs lehetőség. Legyünk nyitottak az új megismerésére. Ne féljünk a változástól. Ez a változás pozitív eredményt hozott.

Nelke Inge: Az előadó előadásmódja nagyon érthető és közvetlen, a különféle témáknál említett egy-egy érdekes, figyelemfelhívó történetet, ami közelebb hozta az anyagot, érthetőbbé tette. Csak érintőlegesen foglalkozott azokkal a területekkel, amivel munkája során a résztvevőknek sincs dolga - így azt nem erőltette ránk. Az előadó végig fenntartotta az érdeklődésünket. Annyira "belefeledkeztünk" a kötelező továbbképzésbe, hogy jóval tovább tartott a tervezett órarendnél.
Maximálisan megbíztam a Saldo Képzés Kft. munkatársai hozzáértésében, tudtam, hogy tökéletes lesz az ismeretlen előadó is, hisz mindig mindent megtesznek azért, hogy jól érezzük magunkat, és a lehető legtöbbet tanuljunk az 1-2 nap alatt.

Nagy Gyuláné: Látszott az előadón hogy neki ez nemcsak munka, hanem hivatás is, és nem csak elméletet próbált leadni, hanem a gyakorlatot is vázolta. Évek óta Önökhöz járok, megszokott a továbbképzés felépítése, és talán én épp ezért választom Önöket, tudom mire számíthatok, tudom hogy az idő rövid ennyi anyag leadásához, de ha néha belekérdeztem, az előadó készséges volt, csak az idő rövid a konzultációra. Ha többet kérdezhetnénk az előadótól, az még inkább segítené a munkánkat.

Név nélkül írták:
-"Példákon keresztül (sokszor humoros) voltak szemléltetve a változások, így sokkal jobban megragadtak. Az "Új", az sokszor hasznos is lehet, ahogyan az most is történt. Nagyon hasznos, kellemes volt."

-"Nagyon sok mindent a gyakorlatban előforduló esettel tudott megmagyarázni. És a szakma minden területén rendelkezik tudással."